MónTerrassa
Lildami: compte hackejat o estratègia de màrqueting?
  • CA

L’artista Lildami ha denunciat aquest dissabte, dia 4 de febrer, que li han hackejat el compte d’Instagram. Els seus fans i amics han vist com de cop començaven a aparèixer missatges una mica estranys, fins que finalment, l’autor d’aquest pirateig s’ha desemmascarat ell mateix amb la publicació de dues stories en què assegurava que havia aconseguit trencar la contrasenya del compte i amenaçava amb un “Avui la gent sabrà qui és Lil Dummy”.

El terrassenc ha enviat un missatge a través de Twitter alertant els seus seguidors que ignoressin el que estava passant i que l’ajudessin a difondre-ho. Així mateix, avançava que ja estava fent els tràmits corresponents amb l’empresa de la xarxa social per intentar recuperar-lo.

El presumpte hacker “filtra” una nova cançó

Per ara, aquells que entrin al compte d’Instagram s’adonaran que s’han esborrat totalment tots els post publicats. Han desaparegut totes les fotografies, vídeos i missatges que el cantant havia anat publicant al llarg d’aquests anys. Lildami volgut manifestar el seu malestar per aquesta situació, i en un segon missatge a Twitter ha dit: “O sigui, m’encantaria dir que me la sua i m’és igual, però ja no només per les fotos… tot el que tinc allà”.

Un dia després, diumenge, el compte continua buit, sense cap fotografia i només stories que les ha escrit l’autor del robatori del compte, en què se’n riu de tot plegat i també dels seguidors. També ha publicat contingut privat de l’artista, com per exemple, el seu número de telèfon, i amenaçant en fer d’altres publicacions. De cop però, la darrera stori ha estat la publicació d’un link de Youtube.

Amb un missatge dient que havia aconseguit entrar dins del canal de Youtube de l’artista perquè “comparteix” contrasenya i desencriptava un vídeo “ocult” d’una nova cançó. Això ha aixecat les primeres sospites entre els seus seguidors que hi han vist una campanya de màrqueting i de promoció del nou single que, curiosament, es titula “M’és igual”. Poc després ho ha confirmat ell mateix afirmant que li havia semblat una “broma genial”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa