MónTerrassa
Hache estrena una segona temporada més egarenca que mai
  • CA
La segona temporada d'Hache es podrà veure a partir d'aquest divendres
La segona temporada d’Hache es podrà veure a partir d’aquest divendres | Netflix

!--akiadsense-->

El proxim divendres 5 de febrer, Netflix estrena la segona temporada de la sèrie Hache. Terrassa hi té especial interès ja que va ser un dels principals escenaris d’aquesta sèrie de ficció, un thriller amb accent espanyol que ha sumat èxit d’audiència i crítica. No només gràcies als seus platós del Parc Audiovisual de Catalunya sinó també es podran veure -ben camuflats- alguns carrers de la ciutat. A més, recordem que la productora Weekend Studio va realitzar el desembre del 2019 un extens càsting a la Casa Soler i Palet per trobar extres d’entre 16 i 70 anys.

La segona temporada constarà de 6 capítols d’una durada aproximada de 50 minuts cadascun. Hache, és una creació de Verónica Fernández, guionista de sèries com ‘El Príncipe’, ‘Seis hermanas’ o ‘Velvet Colección’. La sèrie està protagonitzada per Adriana Ugarte, actriu de gran nivell que ha participat en produccions de molt èxit com ‘Julieta’, ‘Palmeras en la nieve’, ‘La Señora’ i ‘El tiempo entre costuras’.

La segona temporada de la sèrie segueix el recorregut d’Helena Olalla (Hache), una dona catapultada a la prefectura del tràfic d’heroïna a la Barcelona dels anys 60, com a hereva al capdavant de l’organització criminal que liderava Malpica. Segons Erik Barmack, sots president d’International Originals en Netflix, el món creat pels productors Tomás Cimadevilla i Jorge Iglesias és únic, fresc i atractiu per a tothom, qualitats que fan d”Hache’ una interessant proposta per sumar a la potent programació d’una de les plataformes digitals de continguts de referència, amb 125 milions de subscriptors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa