MónTerrassa
La terrassenca Guineu presenta el seu segon àlbum, “Una sacsejada”
  • CA

La compositora i cantant terrassenca Aida Giménez, més coneguda com Guineu, ha publicat el seu segon àlbum “Una sacsejada” aquest el 17 de febrer. Es tracta d’un “viatge cap al caos intern i els dubtes que l’envolten” amb una col·lecció de “cançons d’indie pop en català amb actitud riot girl“. “Una sacsejada” compta amb 10 cançons que es podran escoltar en directe al concert de presentació del dia 18 de març a la Sala Vol de Barcelona. Les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç.

“És un disc actual, de coses que em mouen ara mateix. És un conjunt de situacions on la inseguretat i estar perduda en son protagonistes”. Així és com la cantant egarenca defineix l’àlbum a Món Terrassa. “És una realitat que no ens agrada compartir, un “ei, no estic bé” perquè em faig gran i em passen coses, perquè ningú ens havia ensenyat a gestionar aquest tipus de tristesa”, s’escriu en un comunicat.

La terrassenca Guineu presenta el seu segon àlbum, “Una sacsejada” | Guineu

Per la cantant, la música és “un recurs terapèutic“: “Quan dona la casualitat que vius moments intensos et surten moltes cançons, al final ho treus en un disc”. Aquests sentiments actuals son els que diferencien aquest àlbum del primer ‘Forats Negres‘, quan parlava més de situacions que havia viscut al passat ja escrites en perspectiva.

La desena de cançons que conformen el CD “pesen” però “t’acompanyen i et conviden a ballar amb aquest sentiment de merda per fer-lo una mica més lleuger“, escriu.

Una sacsejada amb estil “Cuqui Trash”

Pel que fa a l’estil del disc, barreja melodies fines i tendència trashy per donar forma al que es pot anomenar ‘Cuqui Trash‘, una etiqueta que la cantant ha definit per diferenciar-se d’altres artistes del panorama musical català, que engloba melodies alegres, pop, i melencolia, barrejant “la canya” amb un concepte “soft”.

Un petit avançament i nous concerts per presentar l’àlbum

Enderrock va pre-estrenar la cançó i videoclip de “Què em passa? (No sé què faig)” el passat dijous 9 de febrer, ara ja disponible a totes les plataformes. La cançó i el videoclip es poden consultar clicant en aquest enllaç. Guineu estarà presentant el seu nou disc en directe a Lleida, Palma i Madrid, durant els mesos de març i abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa