MónTerrassa
El grup de rock terrassenc Els Visitants presenta el seu nou EP ‘Ambiofonies’
  • CA

El grup de rock terrassenc Els Visitants ha publicat aquest divendres 17 de setembre un nou EP que porta com a títol ‘Ambiofonies‘. Publicat a través del segell El Mamut Traçut, el nou treball ja està disponible a les plataformes Spotify i Youtube. Aquest nou EP, que es va gestar durant el confinament de l’any 2020, es tracta d’un treball autogravat i autoproduït pel mateix grup i està format per set cançons.

Amb música i lletres de Lluís Paloma i amb arrenjaments d’Els Visitants, el nou treball mostra la vessant més elèctrica del grup, després d’haver girat just abans de la pandèmia el repertori en format acústic. El grup parteix de l’obra molt personal de Paloma i la porta a un terreny que es troba entre el pop i el rock.

Les set cançons que es troben dins de l’EP són relats i històries que tenen moments i llocs molt concrets: La cançó Amsterdam és un passeig tranquil pels canals neerlandesos, Hindenburg narra el desastre del zepelí alemany, Hotel Renaissence és una oda al confinament i a l’aïllament volgut, Boston Tea Party explica el Motí del te el 1773, guspira de la independència estatunidenca, George Harrison (We can’t it out) parla de les tenses sessions de gravació del Get Back del grup britànic The Beatles, Polskie Nagrania és una referència a La sopa de l’avi de Mario Satz sobre una adolescent anorèxica, i per últim, Llàgrima viva és una història en què l’amor i la competència musical no sempre van lligades de la mà.

Portada del nou EP ‘Ambiofonies’ | Els Visitants

Sobre Els Visitants

El grup “Els Visitants” té una llarga trajectòria. Va néixer fa onze anys, l’any 2010, com a grup personal del compositor terrassenc Lluís Paloma, tot i que a partir de 2012, amb l’arribada de la seva segona formació, aquest projecte ha adquirit una mena de vida pròpia. Des de llavors, Els Visitants no han parat de treballar en la música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa