MónTerrassa
El grup Fancy Candy Girls actuarà a les portes obertes del Districte Zero
  • CA

El grup Fancy Candy Girls actuarà a les portes obertes del Districte Zero el proper dissabte dia 13 de novembre. L’actuació serà a les 12:00h del migdia a la Casa de la Música de Terrassa, on el grup musical ens presentarà els seus temes més recents. El concert és gratuït amb entrada lliure fins a completar l’aforament de la sala. 

L’actuació del trio femení originari de Rubí es durà a terme en el marc de les portes obertes del Districte Zero. Aquest districte és una associació d’entitats “que habitem l’espai que hem anomenat, dins del Districte 1 de la ciutat, entre l’Estació del Nord i el centre de Terrassa”. “Aquesta és una iniciativa que neix per crear una xarxa de projectes del barri que busquen conèixer-se entre si, cooperar i teixir vincles amb les persones del veïnat. Iniciatives socials, creatives i culturals del barri iniciant una xarxa per tal de generar teixit cooperatiu i de suport mutu”, segons informa la mateixa entitat en un comunicat.  

Així doncs, aquest dissabte, obren les seves portes perquè qualsevol terrassenc o terrassenca pugui conéixer de ben aprop la seva activitat i la xarxa del barri. 

Al llarg del matí, i a l’aire lliure es donaran a conèixer els projectes relacionats amb l’economia social i solidària que conformen el districte, posant en valor la xarxa veïnal i de cultura compartida que s’ha creat amb aquesta iniciativa, donant peu a la creació de l’Associació Districte Zero. La ruta s’iniciarà al Pati de Vesc (C/Sant Gaietà, 76), essent aquest el punt d’informació on es distribuiran materials informatius dels diferents espais dedicats a cada projecte que conforma la ruta. Els projectes que es podran visitar són: Ateneu Candela, Llibreria Synusia, L’Embarral, L’Egarenca, Casa de la Música, CCA El Corralito, La Tija Edicions, Tub d’Assaig, Plantem-nos i Les Pisanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa