MónTerrassa
Gravats i escultures de Marzo-Mart en una exposició a l’Espai La Galeria
  • CA
Una de les obres exposades de l'artista manresà
Una de les obres exposades de l’artista manresà | Marzo-Mart

!--akiadsense-->

Marzo-Mart inaugura l’exposició Equilibri i tensió aquest dijous a les 19h a l’Espai La Galeria del Centre Cultural de Terrassa. La mostra de gravats, pintures i escultures es podrà veure fins l’1 de març. Manel Marzo-Mart s’imposa com una figura important en l’art del nostre país, dins de la línia dels grans moderns-clàssics. Escultor, gravador i pintor, ha forjat al llarg de cinc dècades una obra forta i singular, reconeguda a primera vista. La seva obra és d’art abstracte i conceptual amb reminiscències primitives.

L’autor contemporani comenta que tot i que li solen dir que la seva obra s’assembla a la de Chillida, el seu referent és Picasso. El seu vocabulari formal tendeix a la simplicitat, diu el que és essencial. Equilibri i tensió en les seves composicions, on tot sembla miraculosament disposat correctament.

Marzo-Mart nascut a Manresa (1944) i afincat a Sant Feliu de Guíxols, va exposar la seva primera obra el 1972, quan l’artista tenia 28 anys. e jove l’escultor va freqüentar el taller del gravador Friedlaender a París, on hi va viure una temporada, més tard també va viure a Suïssa instal·lant-se a la ciutat de Basilea. Poc abans dels anys 90 va tornar a Catalunya, entre Barcelona i Sant Feliu de Guíxols on actualment té el seu taller. Exposa regularment a Espai G d’Art de Terrassa, des de principis dels 2000. Les seves obres es troben en col·leccions públiques i privades principalment de Catalunya, Suïssa, França, Itàlia, Alemanya i Espanya, entre d’altres. Marzo-Mart. Equilibri i tensió Del 6 de febrer a l’1 de març. Inauguració dijous 6 de febrer, a les 19h Horari: de dilluns a dissabte de 16h a 21h i festius si hi ha funció.

Una de les obres que es podran veure a l'Espai La Galeria
Una de les obres que es podran veure a l’Espai La Galeria | Marzo-Mart

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa