Adriana Ugarte és la protagonista de la sèrie de Netflix Hache
Adriana Ugarte és la protagonista de la sèrie de Netflix Hache | Cedida

!--akiadsense-->

El segon càsting a Terrassa per a ‘Hache’ ha generat gran expectació a la ciutat, després que la primera temporada de la sèrie de Netflix, produïda per Weekend Studio, hagi tingut una gran acollida entre els seguidors de la plataforma. S’espera que centenars d’aspirants es presentin a la casa Soler i Palet per la convocatòria, que tindrà lloc divendres 13 de desembre de 10 a 18 h i dissabte 14 de desembre de 10 a 13 h.

La productora Weekend Studio ha fet crida a persones d’entre 16 i 70 anys de Terrassa. Entre d’altres, valorarà la formació teatral (també amateur) i els coneixements d’instruments musicals i de ball. Aquells que passin el càsting participaran de manera remunerada al rodatge.

Terrassa tornarà a ser un dels principals escenaris d’aquesta sèrie de ficció, un thriller amb accent espanyol estrenat a la reconeguda plataforma Netflix el passat 1 de novembre, que se suma als èxits de les aplaudides ‘Las chicas del cable’ i ‘Élite’. La segona temporada constarà de 6 capítols d’una durada aproximada de 50 minuts cadascun, i es preveu que s’estreni de manera global el 2020.

El càsting celebrat a Terrassa el setembre de 2018 per a la primera temporada de la sèrie, va comptar amb més de 1200 participants amb ganes de noves experiències i de conèixer de prop el món de l’escena. Durant tot un dia els aspirants van fer cua al carrer Font Vella, on es van congregar també un bon grapat de curiosos. ‘Hache’ se suma a les múltiples produccions que acull Terrassa, ciutat que referma el seu paper actiu com a territori de rodatge.

Sobre HACHE

‘Hache’, és una creació de Verónica Fernández, guionista de sèries com ‘El Príncipe’, ‘Seis hermanas’ o ‘Velvet Colección’. La sèrie està protagonitzada per Adriana Ugarte, actriu de gran nivell que ha participat en produccions de molt èxit com ‘Julieta’, ‘Palmeras en la nieve’, ‘La Señora’ i ‘El tiempo entre costuras’.

La segona temporada de la sèrie segueix el recorregut d’Helena Olalla (Hache), una dona catapultada a la prefectura del tràfic d’heroïna a la Barcelona dels anys 60, com a hereva al capdavant de l’organització criminal que liderava Malpica. Segons Erik Barmack, sots president d’International Originals en Netflix, el món creat pels productors Tomás Cimadevilla i Jorge Iglesias és únic, fresc i atractiu per a tothom, qualitats que fan d”Hache’ una interessant proposta per sumar a la potent programació d’una de les plataformes digitals de continguts de referència, amb 125 milions de subscriptors.

Nou comentari