MónTerrassa
La gira d’El Cor Canta, amb la soprano Irene Mas, aterra a Terrassa
El Cor Canta
El Cor Canta | Aj. Torroella de Montgrí

!--akiadsense-->

La soprano mallorquina i recent guanyadora del Segon Premi exaequo del Primer Palau del Palau de la Música Catalana i el Premi Juventudes Musicales de España, Irene Mas, serà la solista dels 4 concerts que conformen la gira del projecte EL COR CANTA.

El Cor Canta és una associació coral creada el juliol de 2018, promoguda per un grup de cantants amateurs procedents del projecte CANTA amb l’OBC. L’associació té com a objectiu general adquirir la formació́ musical necessària que permeti al grup consolidar-se com una coral estable i situar-se com un dels cors referents del panorama musical català. De manera amateur però rodejats per grans professionals es presentaran en format concert.

Després d’haver-se estrenat l’any passat a l’Auditori de Barcelona i a l’Auditori de Girona, en aquesta segona edició augmenten el nombre de concerts recorrent el país amb els següents concerts: divendres 7 de febrer a les 21.00 hores al Centre Cultural de Terrassa, el diumenge 9 de febrer a les 12.00 hores a l’Auditori de Barcelona, el dissabte 15 de febrer a les 20.30 hores a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí i es tancarà la gira el diumenge 16 de febrer a les 18.00 hores al Teatre Kursaal de Manresa. L’orquestra que els acompanyarà, serà l’Orquestra de Cambra Terrassa 48.

Compromès amb la cultura catalana, el cor presenta tres obres de compositors del nostre país, una figura consagrada com Albert Guinovart, que repeteix amb Gloria, encàrrec que el Cor va fer per l’estrena del projecte l’any passat, tot i que aquest any la podrem escoltar amb una nova orquestració, un compositor professional emergent, Gerard López Boada i un jove compositor encara estudiant de l’ESMUC, Àngel Pérez Ortega.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa