MónTerrassa
Gemma Humet opta al Premi Cerverí 2021 a la millor lletra en català

El Premi Cerverí a la cançó amb la millor lletra en català de la temporada ja té els vuit finalistes de l’edició 2021: ‘Meteorit ferit’, de Maria Arnal i Marcel Bagés, del disc ‘Clamor’; ‘Autonomia per principiant”s’ de Maria Jaume, del disc ‘Fins a maig no revisc’; ‘Ales al vent’, de Gemma Humet, del disc ‘Màtria’; ‘Amor’, de Ferran Palau, del disc ‘Parc’; ‘Putu any’ de Guineu, del disc single ‘Putu any’; ‘L’amor fa calor’ de Renaldo & Clara, del disc ‘L’amor fa calor’; ‘Salvem el planeta!’, de Joan Colomo, del disc ‘Disc trist’ i ‘Pep’, de Da Souza, del disc EP ‘Boleros’. Des del 19 de juliol i fins al 12 de setembre, els oients de Catalunya Ràdio i d’iCat estan convidats a triar una cançó, votant a través del web de Catalunya Ràdio.El jurat del premi, que s’atorgarà per votació popular, està integrat pels periodistes musicals de Catalunya Ràdio Montserrat Virgili i Blai Marsé; la periodista del Grup Enderrock Helena Morén; el director de la revista Enderrock i del programa “Sona 9” d’iCat i Catalunya Ràdio, Lluís Gendrau; el director del programa “Independents” d’iCat, Josep Martín, i el director del programa “Els experts” d’iCat, Albert Miralles. Les cançons finalistes d’aquest edició són:

Des del 19 de juliol i fins al 12 de setembre, els oients de Catalunya Ràdio i d’iCat estan convidats a triar una cançó, votant a través del web de Catalunya Ràdio. D’aquesta votació en sortirà el Premi Cerverí 2021 a la millor lletra de cançó editada en català, que se sabrà durant la gala de lliurament dels Premis Prudenci Bertrana, el 21 de setembre a l’Auditori de Girona que entregarà personalment el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

Hi participen les lletres originals i inèdites editades en el sector discogràfic durant l’últim any natural (de l’1 de maig del 2020 al 30 d’abril del 2021). No hi opten ni les adaptacions ni els textos editats anteriorment en qualsevol altre suport. Tant la Fundació Prudenci Bertrana, Catalunya Ràdio, iCat.cat com la revista Enderrock faran difusió de les lletres que concursen al premi, que és honorífic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa