MónTerrassa
Gemma Humet dona el tret de sortida al Terrassa Música Moderna 2021
  • CA
Gemma Humet amb el seu darrer disc Màtria
Gemma Humet amb el seu darrer disc Màtria | G.H.

!--akiadsense-->

L’artista egarenca Gemma Humet és l’encarregada d’iniciar el nou cicle de Terrassa Música Moderna 2021. Serà aquest diumenge 21 de febrer, a les 20h a la Nova Jazz Cava. Humet, una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual, arriba per presentar el seu darrer àlbum, Màtria. La seva obra manté l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades.

Gemma Humet ha demostrat ser una de les veus més compromeses i versàtils dels últims temps recollint premis com, per exemple, el Premi Enderrock del públic a millor disc de Cançó d’Autor de l’any 2015, col·laborant en més de 30 gravacions i discos i recorrent el país fent concerts arreu de la nostra geografia i diferents països d’Europa (França, Suïssa, Bèlgica,…) Ha cantat, a més a més, al costat i en col·laboració amb artistes de la talla de Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junkera.

A “Matria, produït per Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham, Càntut…) s’hi poden trobar 10 cançons pensades en clau feminista i compta amb un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d’aires mediterranis i la càlida veu de la Gemma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa