MónTerrassa
Gemma Humet actuarà al Fresc Festival Sabadell 2018
  • CA
Gemma Humet i el Cor d’Amics de la Unió | Fresc Festival

!--akiadsense-->

El Fresc Festival Sabadell 2018, el Festival d’Estiu del Vallès, acollirà els dies 2 i 23 de juliol de 2018 dos concerts d’alt nivell musical, que aproparan al públic les càlides melodies del Mediterrani i les millors reinterpretacions de la música antiga en un format innovador. Es tracta dels concerts de Música antiga en clau de Jazz, amb Manel Camp i Gemma Abrié; i Els colors del mar, amb Gemma Humet i el Cor Infantil de la Unió de Granollers. Són dos espectacles programats per Joventuts Musicals de Sabadell en el marc del certamen que aquest any arribarà a la segona edició a l’Amfiteatre de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

Els colors del mar és un espectacle que pren vida a través de les veus blanques del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, acompanyades per la cantant terrassenca de jazz Gemma Humet i dirigit per Josep Vila i Jover. Es tracta d’una suite musical que combina les cançons populars de la Mediterrània amb composicions originals d’Eduard Iniesta i Piti Español.

La suite fa un recorregut musical pels ritmes, colors i aromes tradicionals de la Mediterrània. Un recorregut de vegades alegre i festiu, de vegades emotiu, èpic o, fins i tot, gamberro que porta els espectadors des de la història dels pobles mediterranis fins a la diversitat de les seves cultures i paisatges. Des dels amors que han nascut a les seves platges, fins a l’horror dels plàstics que poden acabar ofegant-lo; des de les moltes meravelles que ens ofereix, fins a alguns dels secrets que ens amaga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa