MónTerrassa
Els Gegants Vells, Robesa i Pepona, en figura de goma
  • CA
ss

!--akiadsense-->

La setmana de Festa Major es va posar a la venda una rèplica en figura de goma del Gegant Vell, Robesa. Ara, a les portes de Nadal, arriba la Pepona.

Les rèpliques en miniatura fan una alçada 28,5 cm (Robesa) i 27,5 cm (Pepona) i 8,5 cm de base, unes mides idònies tant per a decoració com per a col·lecció. Les figures estan fabricades amb tintes i materials homologats, de manera que es poden mullar i els infants hi poden jugar sense que es trenquin. Es venen a l’Oficina de Turisme de la Masia Freixa i a través dels Geganters de Terrassa. El preu de cada figura és de 30 euros.

La semblança amb les figures originals de 1850, exposades a l’Arxiu Comarcal, és total i s’hi poden percebre alguns dels detalls que les caracteritzen.

En Robesa i na Pepona en miniatura estan fabricats a Alacant per encàrrec de l’Ajuntament. Les fa Davallada, una empresa amb seu a Sitges que reprodueix a petita escala figures representatives de la cultura popular. Amb la incorporació de la Pepona, el catàleg de Davallada arriba a les 48 figures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa