MónTerrassa
Gabi Mora mostra la vessant pictòrica en una exposició a Terrassa
  • CA

!--akiadsense-->

Gabi Mora (Barcelona, 1941) mostra en una nova exposició a L’Espai La Galeria de Terrassa (Centre Cultural) la seva vessant com a pintor amb una quinzena d’obres on utilitza tècniques de collage sobre cartró i tela, i acrílic sobre tela i fusta. Es tracta d’un recull que homenatja en molts casos als grans pintors dels segles XIX i XX. El reconegut arquitecte, que té diverses obres a Terrassa, ha estat presentat per l’Associació d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals on va exposar el 2003. La seva obra també s’ha pogut veure a Barcelona, Girona i Cadaqués. L’exposició s’inaugura el​​ dimecres ​​13 ​​de ​​setembre ​​a ​​les​ ​19h ​i es podrà veure fins a l’1 d’octubre.

Pel què fa a la seva vessant arquitectònica, Mora és Premi Nacional d’Urbanisme 1979 i està reconegut per obres com la Central Telefónica, inaugurada pels Jocs Olímpics de Barcelona a la Villa Olímpica i l’estació d’FGC de la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra, la restauració de la Casa Macaya de Puig i Cadafalch a Barcelona i l’ampliació de la Clínica Corachán. A Terrassa són obres seves el col·legi Francesc Aldea, l’estadi olímpic de hockey herba ‘Abat Marct’ i el perllongament dels FGC (Vallparadís Universitat, Terrassa Estació del Nord i Terrassa Nacions Unides).

L’Espai La Galeria és un punt de trobada i col·laboració entre galeristes i entitats amb el Centre Cultural, aquesta tardor obre amb aquesta exposició de Gabi Mora, el 5 d’octubre la galeria Tigomigo presentarà les escultures d’Esther Ramon, el 2 de novembre l’Espai G d’Art portarà fotografies de Josep Güell i Tigomigo presentarà el treball de Nicasio Torres (30 de novembre).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa