MónTerrassa
Francisco Javier Domínguez guanya el 1r concurs fotogràfic LGTB Terrassa
  • CA
Obra respétame, tengo sentimientos
Obra respétame, tengo sentimientos | Francisco Javier Domínguez

!--akiadsense-->

El jurat del 1r concurs fotogràfic LGTB Terrassa, en la seva edició de 2019, format per Ove Hermida-Carro, directora de cine, cantautora i poetessa, com a presidenta, i com a vocals: Jordi Chueca, fotògraf i membre dels Amics de les arts; Salvador Fernández Matalí, fotògraf; Joaquim Conca Grau, pintor i Fran Rueda, actor i fotògraf i com a secretari del jurat, Manu Fuster, responsable de cultura de l’associació LGTB Terrassa, ha donat a conèixer el veredicte.

La participació en aquesta edició del concurs ha estat de 13 treballs presentats, els quals provenien de 21 ciutats de l’Estat (Terrassa, València, Jerez de la Frontera (Cádiz), Santa Cruz de Tenerife, Vila-Real i Barcelona). Després de valorar els resultats per part de la presidenta i dels vocals del jurat designat per aquesta edició del concurs, el resultat ha estat el següent:

Tercer Premi, dotat amb diploma i material il·lustrat sobre fotografia, pel treball anomenat “#PIXACOMVULGUIS”, presentat sota el pseudònim Sicore, obra de Silvia Pérez-Pallarès Luque de Barcelona.

Segon Premi, dotat també amb diploma i i material il·lustrat sobre fotografia, pel treball anomenat “YO SIEMPRE DECIDO”, presentat sota el pseudònim ALDEBARÁN, obra de Francisco Javier Domínguez García de Jerez de la Frontera (Cádiz).

I el primer premi, dotat amb diploma i un premi en metàl·lic de 150 euros, pel treball anomenat “RESPÉTAME, TENGO SENTIMIENTOS”, presentat sota el pseudònim de ALDEBARÁN, obra de Francisco Javier Domínguez García de Jerez de la Frontera (Cádiz).

L'obra pixacomvulguis
L’obra pixacomvulguis | Silvia Pérez-Pallarès

!--akiadsense-->

El sistema dissenyat per fer la selecció dels treballs guanyadors ha consistit en què cada membre del jurat, excepte el secretari, disposava de tots els treballs participants, els quals van ser lliurats amb el nom de l’obra i el pseudònim dels participants, però sense cap dada que permetés identificar la persona autora. Cada membre n’havia de triar els 5 millors, al seu parer i puntuar-los amb 25 punts el millor classificat, 20 el segon, i així successivament en progressió descendent de cinc punts, fins a 5 punts el cinquè. Aquesta puntuació va ser tramesa individualment al secretari, per tal de fer el recompte i garantir l’anonimat dels guanyadors fins al dia d’avui.

Des de l’entitat es vol agrair a totes les persones que han participat, enviant els seus treballs, a tots els membres del jurat, pel seu esforç, a l’Ajuntament de Terrassa, “pel seu suport i volem animar-vos per tal de que la propera convocatòria us animeu a participar”.

L'obra Yo siempre decido
L’obra Yo siempre decido | Francisco Javier Domínguez

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa