MónTerrassa
Francesc Aldea de Terrassa protagonitza el primer programa ‘Ciutat Maragda’
  • CA
Façana de l’escola Francesc Aldea de Terrassa | G.M.

!--akiadsense-->

Catalunya Ràdio estrenarà aquest dissabte 17 de juny el programa de llibres Ciutat Maragda, presentat pel periodista especialitzat en literatura David Guzmán. Es tracta d’un programa setmanal que es dedicarà a grans noms i títols de la literatura universal.

L’horari habitual de Ciutat maragda serà els dissabtes de 23.05 h a 00.00 h, tot i que entre el 17 de juliol i el 27 d’agost s’emetrà a les 22.05 h. Aquest dissabte, la primera edició parlarà de com les persones s’inicien en la lectura i en els diversos gèneres, amb l’escriptor Jordi Puntí, amb Lara Reyes, mestra de l’Escola Francesc Aldea de Terrassa, i amb cinc dels seus alumnes.

Ciutat Maragda acostarà als oients grans noms i títols universals. Cada programa tindrà com a fil conductor un gran autor o autora, clàssics o moderns, llibres de sempre i títols d’ara. A més de glossar-los des de diferents disciplines, es resseguirà la influència, la vigència i el sentit de la seva obra amb comunicadors literaris, escriptors i col·laboradors que aportaran la seva visió sobre la literatura del passat i els títols del present.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa