MónTerrassa
[FOTOS] Terrassa ret homenatge a l’escultor Josep Maria Subirachs
  • CA
Judit Subirachs-Burgaya, comissària de l’exposició restrospectiva del seu pare | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

La comissària i filla de l’artista, Judit Subirachs-Burgaya, ha presentat aquest dijous, dia 9 de març, una exposició retrospectiva d’homenatge a Josep Maria Subirachs en el norantè aniversari del seu naixement. La mostra presenta un total de 80 obres fonamentalment escultures, però també dibuixos i pintures representatives de les diverses aportacions formals i conceptuals i de les variades tècniques que va practicar l’artista. L’exposició es podrà veure fins al 13 de maig.

Escrupolositat formal, domini de la tècnica, contrastos d’estils i juxtaposicions de materials i models defineixen la personalitat de Subirachs fins al punt que el joc del dualisme —figuratiu-abstracte, mite-realitat, forma-símbol, innovació-repetició, positiu-negatiu, pintura-escultura— es converteix en l’emblema que distingeix la producció d’un dels exponents més representatius de l’escultura de la segona meitat del segle XX.

Aquesta exposició es complementa amb el programa per a escolars Exploradors de l’Art. El programa consta d’un treball previ a l’aula del centre docent, una visita guiada i un taller plàstic a l’aula taller del Centre Cultural.

Sales 3 i 4

Del 9 de Març al 13 de Maig

Horaris d’exposició: de dilluns a dissabte, de 16 a 21 h. Diumenges i festius obert els dies de funció.

Entrada lliure

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa