MónTerrassa
Una fotografia de Pepe Badia guanya el concurs “Naturaleza de La Rioja”
  • CA

Una fotografia del terrassenc Pepe Badia s’ha endut el primer premi de la XV edició del concurs de fotografia “Naturaleza de La Rioja”, que organitza el Departament de Sostenibilitat i Transició Tecnològica del govern de La Rioja. “Entre centelles” és el nom de la imatge reconeguda de forma unànima pel jurat.

La imatge mereixedora d’aquest primer premi, valorat en 2.500 euros, es tracta d’una espectacular abella excavadora aferrada a la tija d’un jonc recargolat i sec mentre brillen al seu voltant fines gotes d’aigua. El jurat ha valorat “la conjugació de forma magistral del color, l’instant decisiu i la precisió tècnica, donant com a resultat un excel·lent exercici d’equilibri i bellesa per a l’espectador”, segons recull en un comunicat l’agència Europa Press.

En aquesta XV edició s’hi han presentat un total de 770 fotografies procedents de 179 fotògrafs d’arreu de l’estat i de l’estranger. Els guardons busquen posar de manifest l’atractiu dels paisatges i de la flora i fauna de la regió de La Rioja. En total s’han repartit set guardons, dotats de manera global amb 6.600 euros.

Segon premi del concurs de naturalesa per a Roberto Garcia Sáenz

Set guardons en total

El segon premi ha estat per Roberto García Sáenz, veí de Salamanca, que ha presentat una fotografia protagonitzada per un ratpenat. “Caçant el vol” és el títol on es pot veure una imatge nocturna de l’animal reflectida a l’aigua. L’autor s’ha endut un premi de 1.500 euros en metàl·lic. El podi la tancat Pablo Pérez Herrero, amb la imatge “El emperador”, que retrata un faig, una de les espècies més emblemàtiques dels boscos de la serra riojana.

El certamen també inclou premis per a la fotografia més creativa, la fotografia de més valor natural, un premi per als joves fotògrafs i un per a la millor imatge feta per fotògrafs de la comunitat autònoma.

Tercer premi del concurs de naturalesa de La Rioja per Pablo Pérez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa