MónTerrassa
La formació més variada pel primer semestre de 2022 a la Casa de la Música

La Casa de la Música de Terrassa oferirà formacions musicals variades i de tot tipus per aquest primer semestre de 2022. Des d’un curs de tècnica vocal, de comunicació en àmbit musical, de sonorització, a el curs “El cos amb la música”, són algunes de les propostes que presenta la Casa per tots aquells terrassencs i terrassenques que es volen endinsar una mica més en el món de la música. Les inscripcions estan obertes a partir d’avui, dimecres 29 de desembre.

Les formacions són les següents:

Curs grupal de tècnica vocal amb Atenea Carter

LLOC: El Vapor. Casa de la Música de Terrassa.
HORARIS: Cada dimecres de gener a juny, de 18h a 19h

Atenea Carter, vocal coach titulada i cantant en actiu, formarà als alumnes a través d’entrenaments vocals basats en l’anatomia vocal funcional perquè aquests aprenguin pasa pas a millorar la seva veu i ja siguin o no cantants. Cada mes s’abordarà un tema de la tècnica vocal, tal com la regulació de l’aire, la projecció, els aguts, etc.

Curs d’Ableton Live! amb Judit K

LLOC: El Vapor. Casa de la Música de Terrassa
HORARIS: Cada dimecres del 02 al 23 de febrer de 2022

La músic Judit K oferirà un taller de 4 sessions on s’abordarà la producció musical a través del programa Ableton Live!

El cos en la música: l’instrument més important amb la fita fisioteràpia

LLOC: El Vapor. Casa de la Música de Terrassa
HORARIS: Dimecres 09 de març. 19h

El taller que estarà coordinat per Carles Sala de La Fita Fisioteràpia constarà de dues parts, una de teòrica i una altra de pràctica. La teòrica, i molt necessària, consistirà en la descripció anatòmica pertinent per conèixer millor el funcionament del nostre cos. Això sí, de la manera més dinàmica i amena possible. I la segona part, la pràctica, consistirà en un circuit de diferents estacions, on a cada una, hi podrem treballar aspectes tant diversos com el control postural, l’agilitat i la força de la mà i dits, la flexibilitat. En definitva, l’objectiu de la sessió serà ajudar a entendre i comprendre com cuidar l’instrument més important que tenim, el COS.

La Comunicació en l’àmbit musical amb Eneida Fever

LLOC: El Vapor. Casa de la Música de Terrassa
HORARIS: Dimecres 16 de març de 2022. 19h

Un dels punts claus que tota formació musical ha de passar en els seus inicis com a banda és donar-se a conèixer, fer-se visible al món. Eneida Fever, experta en comunicació musical i directora a FEVER! ens explicarà en una sessió informativa i pràctica quines son les tendències actuals en el sector de la comunicació, xarxes socials, ràdio, l’univers digital i pitching, tant per a playlists com per a mitjans de comunicació.

Curs de sonorització de concerts amb Edu de la Cruz

LLOC: El Vapor. Casa de la Música de Terrassa
HORARIS: Abril 2022. Dates a concretar.

Curs dirigit a persones amb interès per a la sonorització de concerts en viu. S’aprendrà com fer sonar bé un concert en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa