MónTerrassa
Les forces de la natura vistes per Joan Aguado, a Terrassa
  • CA

Aquest dilluns, dia 8 de gener, a les set de la tarda, l’Ateneu Terrassenc inaugura l’exposició de Joan Aguado (Terrassa 1963). L’exposició que se’ns presenta versa sobre les forces de la natura, emprant una tècnica mixta sobre tela o fusta.

L’artista compta amb una vida dedicada a la creativitat. Als 17 anys estudia a l’Escola d Arts i Oficis de Terrassa, on inicia els seus estudis amb mestres com Bach Esteve, Agusti Serra, Floreal Sorigera, i molts d’altres. Ja en la part final dels estudis, és cofundador de l’empresa de disseny gràfic i de interiorisme NEXE. Anys després, entra com a cap de disseny de l’empresa R.DISEÑO de Sabadell, dedicada al interiorisme, dissenyant per firmes com Mont-blanc, Ives Saint Laurent Gucci, Swatch, Rolex etc..

“Esporàdicament he anant experimentant i assolint algun resultat sobre tela o fusta, diria que he anant elaborant alguna obra de forma íntima. Ara, però, he agafat embranzida i la pintura que us pressento es el resultat de una il·lusió de fa molts anys i que, gràcies a l’empenta dels meus amics ha estat possible”, ha manifestat Aguado.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa