MónTerrassa
“Flamenco para recordar” en motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer
  • CA

L’Associació del Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) organitzarà diverses activitats al llarg de la setmana vinent en motiu a la setmana de l’Alzheimer, per fer ressò de la importància d’informar-se correctament sobre aquesta malaltia. El divendres dia 24 de setembre arriba l’espectacle “Flamenco para recordar” de Paco Mora, però també hi haurà activitats el dimarts 21 de setembre i el dijous dia 23.

En motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, el dia 21 de setembre hi haurà paradetes a Terrassa, Sabadell i Rubí per divulgar la tasca d’AVAN Neurologia en el treball i investigació de l’Alzheimer i per tal de proporcionar informació sobre la malaltia a la població.

El dia 23 de setembre tindrà lloc el cicle de cultura neurològica, on es farà una xerrada informativa a sobre la malaltia amb tècnics professionals i Paco Mora, artista que ha viscut molts anys amb una persona afectada per la malaltia. Durant la xerrada es parlarà sobre què és l’Alzheimer, quin és el seu tractament, i què implica ser familiar o cuidador. L’acte tindrà lloc a les 17:00h a l’Auditori de Terrassa, amb entrada gratuïta.

Finalment, el dia 24 tindrà lloc l’espectacle “Flamenco para recordar“, a càrrec de la companyia de Paco Mora i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. La funció és una combinació de música i ball, amb un toc de realitat “que no deixa indiferent a ningú”, segons AVAN. Serà a l’Auditori municipal de Terrassa a les 21:00h, i l’entrada té un preu de 15€, que aniran destinats a AVAN Neurologia.

AVAN Neurologia fa més de 20 anys que treballa per amb famílies i persones afectades per demència i vetllen per millorar la qualitat de vida d’aquestes persones afectades oferint suport social, terapèutic i de lleure, i establint un compromís d’atenció, proximitat i continuïtat.

Ja podeu aconseguir les entrades per assistir a les activitats en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa