MónTerrassa
Fira de Santa Llúcia, Fira d’Hivern i Mercat d’Art i Disseny
  • CA

Després que l’any passat estigués provisionalment al passeig del Comte d’Egara, enguany la Fira de Santa Llúcia torna a la plaça Vella, amb les mesures necessàries per garantir la seguretat sanitària. Hi serà del 2 al 20 de desembre, organitzada, com sempre, per l’Associació d’Amics de la Fira de Santa Llúcia, amb la col·laboració de l’Ajuntament. D’altra banda, la Fira d’Hivern de l’Associació d’Artesans de Terrassa retorna a la Rambla d’Egara del 18 de desembre al 6 de gener, organitzada per l’Associació Artesans de Terrassa.

Com a novetat, aquest 2021 arriba el MAD Terrassa, Mercat d’Art i Disseny, una proposta que s’instal·larà a la plaça de la Torre del Palau el dissabte 11 de desembre (de 10 h a 22 h) i diumenge 12 de desembre (de 10 a 19). El Mercat d’Art i Disseny és un punt de trobada per a totes les persones, professionals i emergents, vinculades a la il·lustració, disseny i artesania, i tindrà lloc dos cops a l’any: al Nadal i a la primavera. Aquest esdeveniment sorgeix de la iniciativa d’un grup d’il·lustradores de Terrassa i vol crear un espai obert i d’accés gratuït per al coneixement, difusió i promoció de l’art i el disseny a Terrassa. Dues jornades que tenen un caràcter lúdic i festiu i que estaran acompanyades de música en directe, tallers per a tots els públics, espectacles i presentacions d’artistes.

L’alcalde, Jordi Ballart, explica que “després de quasi dos anys de pandèmia, i si la situació no empitjora, el Nadal 2021 ha d’esdevenir un moment de retrobada, on es puguin recuperar les reunions familiars i d’amistats i moltes de les activitats al carrer. Per fer-ho comptem amb tota la ciutat, amb el seu teixit
associatiu, cultural i comercial, i volem que s’estengui a tots els racons de Terrassa». «Unes festes per a tothom, que inclogui la diversitat de la ciutadania en el sentit més ampli, inclusives i igualitàries en tots els sentits. Que a més de tradició, fomenti la participació ciutadana i els valors de la pau, la solidaritat i la generositat». Afegeix l’alcalde, que «volem aconseguir propostes accessibles i inclusives, que fomentin i facilitin la relació entre persones de diferents generacions, amb especial atenció a les persones grans i més vulnerables, arribant al màxim de territori possible i de la forma més directa»

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa