MónTerrassa
La Fira del Dibuix de Terrassa arriba amb novetats
  • CA

La 39a. edició de la Fira del Dibuix, organitzada per Amics de les Arts i Joventuts Musicals, se celebrarà aquest any el segon diumenge d’octubre, és a dir, el dia 8 (en comptes del primer diumenge, com era tradicional) a la Plaça Vella de Terrassa. S’iniciarà a les 11 del matí i es clourà a les 8 del vespre.

L’organització ha decidit acabar una hora abans en observar, any rere any, que la majoria dels firaires plegaven pels voltants de les vuit del vespre i que de vuit a nou gairebé no hi havia afluència de públic. Aquesta mesura permetrà estalviar una mica en les (cada any més elevades) despeses d’il.luminació.

La Fira del Dibuix d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals és una fira de dibuix, pintura, il·lustració, caricatura i còmic. Només s’admeten obres artístiques realitzades sobre paper, cartró, tela, fusta o similar amb una tècnica que pugui enquadrar-se dins d’aquestes disciplines (llapis, carbó, tinta, aquarel·la, oli, acrílic…) o obres originals fetes mitjançant la tècnica del gravat. No s’admeten reproduccions de tipus industrial (pòsters, litografies…) i només es permet la venda dels llibres dels il·lustradors que vagin acompanyats amb els dibuixos originals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa