MónTerrassa
La final d’Eurovisió es podrà veure a Terrassa en pantalla gran

La final d’Eurovisió es podrà veure a Terrassa en pantalla gran. La companyia Cinesa, que a la nostra ciutat compta amb els cinemes al centre comercial Parc Vallès, ha anunciat que projectarà en una de les seves sales l’esdeveniment musical en directe, la nit del pròxim dissabte dia 13 de maig. Serà una bona oportunitat per gaudir de la gala en una pantalla de grans dimensions i millor qualitat d’imatge i so que el televisor o la tauleta.

La representant espanyola és Blanca Paloma que defensarà el tema “Eaea“, després d’imposar-se en la segona edició del Benidorm Fest, la competició de preselecció espanyola per escollir qui anirà al famós festival. L’artista va arrasar a la gran final aconseguint un total de 169 punts, atorgats tant pel jurat com pels espectadors.

L’entrada per veure Eurovisió inclou un menú

No és pas la primera vegada que Cinesa ofereix la possibilitat als eurofans de gaudir d’aquest esdeveniment des de les seves sales. Amb aquesta serà la sisena edició. “Estem molt contents de poder comptar un cop més amb Eurovisió, i de poder donar als seguidors d’aquesta cita tan esperada una alternativa per viure d’una manera diferent aquesta festa”, ha manifestat Ramon Biarnés, Managing Director SE&NE.

Aquells que vulguin participar de la festa a les sales Cinesa del Parc Vallès de Terrassa ho podran fer a un preu de 7,80 euros. O bé si prefereixen les sales LUXE -amb les últimes innovacions en projecció digital, so surround i butaques reclinables- el preu s’eleva als 8,80 euros. El preu de l’entrada inclou a més un menú format per crispetes, refresc mitjà i una polsera lluminosa. L’entrada es pot comprar de manera anticipada a través de la pàgina web de la companyia o bé a la taquilla del cinema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa