MónTerrassa
El Festival TNT enceta una nova etapa mirant de reüll el coronavirus
  • CA
Durant tres dies, Terrassa s'ha vist immersa en el Festival TNT
Un dels espectacles del Festival TNT a Terrassa de l’any passat | Marta Garcia

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa ha fixat un calendari per al Festival Terrassa Noves Tendències: en funció de les condicions sanitàries existents i les normes vigents en aquell moment, que està previst celebrar-lo els propers dies 9, 10 i 11 d’octubre. L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Cultura i conjuntament amb la nova direcció del Festival, encapçalada per Marion Betriu, treballa amb l’objectiu d’organitzar el Festival en aquestes noves dates i poder mantenir així un dels certàmens més emblemàtics i un dels referents més importants de les noves tendències artístiques a nivell nacional i internacional.

El certamen, que en els darrers anys ha destacat pel seu suport a la creació contemporània i per convertir-se en un autèntic aparador de les noves tendències artístiques, treballa per potenciar aquest any el treball al territori, lligant-lo a la ciutat i als diferents districtes i sense oblidar tampoc les seves vessants més dirigides a l’experimentació, la innovació o la investigació. El Festival TNT 2020 inicia aquesta nova etapa sota la direcció de Marion Betriu que tindrà com un dels seus principals objectius el de potenciar l’obertura del Festival a la ciutat, accentuant la seva col·laboració amb associacions, col·lectius i ciutadania en general amb l’objectiu d’estrènyer el binomi Festival-Terrassa. La nova direcció també haurà de coordinar-se i col·laborar amb la direcció de Programes de Teatre per impulsar accions de caràcter transversal.

Una direcció de Programes de Teatre que estarà encapçalada per Giulia Poltronieri i que serà l’encarregada de definir les línies estratègiques en aquest àmbit, així com dissenyar i coordinar la programació dels teatres de Terrassa i estrènyer els vincles amb els col·lectius de professionals i la ciutadania en les línies estratègiques i de futur del Centre de Creació Terrassa Arts Escèniques, treballant perquè agents, col·lectius professionals i ciutadania siguin subjectes actius en tot allò relacionat amb els Teatres Municipals i les Arts Escèniques a la ciutat.

Les noves direccions de Programes de Teatre i TNT són fruit del procés de selecció impulsat per l’Ajuntament de Terrassa que va comptar amb una gran participació i al qual es van presentar fins a 23 candidatures en el cas del TNT i 26 pel que fa a la direcció de Programes de Teatre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa