MónTerrassa
El I Festival de curtmetratges “Palestina amb ulls de dona”, arriba a Terrassa
  • CA

El primer festival de curtmetratges “Palestina amb ulls de dona” se celebra del 7 al 14 d’octubre sota el paraigua de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya i es podrà veure a tres ciutats catalanes; Barcelona, Girona i Terrassa. Serà el pròxim dimarts, 13 d’octubre, a la Sala 1 del Cinema Catalunya a partir de les 19h. La durada de l’acte serà de 53 minuts i comptarà amb la presència de Samira Badran, artista i directora de Memòria de la terra.

La Mostra ha programat cinc curtmetratges de directores àrabs de Palestina, Jordània i Espanya. Es tracta d’Estat Nació, de Larissa Sansour, Un minut, de Dina Naser, Memòria de la terra, de Samira Badran, La cadira, de Laila Abbas, i 4rt pis, de Shayma Awawdeh.

Aquest Festival, itinerant en els seus orígens, neix de la col·laboració entre l’Associació Hèlia, SODEPAU i la HWC (Health Work Committees) al llarg de més de cinc anys en el marc de diferents projectes a Palestina amb la salut i la participació de les dones com a eixos vertebradors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa