MónTerrassa
Festes majors als barris de Guadalhorce i el Segle XX
  • CA

Cap de setmana de festes majors a dos barris del Districte 3 de Terrassa: Guadalhorce i Segle XX. Amb actes limitats en aforament i a l’aire lliure, ambdues entitats veïnals han volgut recuperar l’esperit de les festes malgrat que encara no hem pogut tornar a la plena normalitat.

Això no serà impediment però perquè el barri de Guadalhorce es vesteixi de festa de divendres a diumenge. Fins a cinc actes per a tots els gustos: divendres, nit de cinema al Centre Social, a les 20h; i concert musical a les 21.45h amb el grup hip-hop/rap RevoluSonats, a la pista de bàsquet del barri. Dissabte, serà el torn a les 21.30h, d’un nou espectacle a càrrec de la banda de tribut de la música dels vuitanta, Seda. I diumenge, actuació infantil a les 18h a la mateixa pista de bàsquet i a les 19.45, al Casal Cívic de Can Palet, monòleg amb David Sas.

Programa d’actes de Guadalhorce:

Al barri del Segle XX la gresca també començarà aquest divendres, dia 24 de setembre. Ho farà a la sala d’actes del Casal de Barri Segle XX, amb la inauguració de l’exposició del curs d’aquarel·les i una conferència sobre la importància dels fons documentals, a càrrec del director de l’Arxiu Històri Joan Soler. A més, tindrà lloc la signatura del conveni entre l’Ajuntament i l’AV Barri Segle XX per al lliurament dels fons documentals de l’entitat a l’Arxiu Municipal. Dissabte al matí, torn de jornada de portes obertes a l’hort urbà, i al gimnàs. I campionat de petanca. A la tarda, moment dels tallers participatius a càrrec de Gest lúdic l’Obrador i tallers diversos per a nens i nenes a càrrec de l’AFA Sala Badrinas. també hi haurà una actuació infantil amb Cia Carles Cuberes. La nit està reservada per l’actuació del Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferrereries, a les 22.30h a la plaça Segle XX. I diumenge, actuació del grup Corrandes son Corrandes i acte d’homenatge a Joan Vives i Font, lluitador i president de l’entitat veïnal. La festa finalitzarà amb la tradicional cantada d’havaneres.

Programa d’actes de Segle XX:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa