MónTerrassa
Fem Sala d’Amics de les Arts arrenca l’any amb, teatre, música i màgia
  • CA

Fem Sala” dels Amics del les Arts i Joventuts Musicals arrenca el 2022 amb una programació molt variada de set propostes de teatre, música, màgia, titelles i recitals. La programació començarà aquest divendres 14 de gener amb l’espectacle Feeling Good, de Joan Vázquez & The Feeling Good Swing Trio, i s’allargarà fins el dia 20 de març amb el recital Cicle de Lied Cançoner .

“Fem Sala” és una proposta que té la finalitat de proporcionar a la ciutat una programació estable, i ofereix produccions escèniques de petit format de tot el ventall del món artístic, alternant així la producció pròpia amb l’externa. La proposta va néixer el gener de 2015, quan uns quants apassionats de l’escena i integrants del “Grup de teatre d’Amics de les Arts” van decidir iniciar un nova etapa per la sala d’actes de l’entitat, que habitualment utilitzen pels espectacles i com a sala d’exposicions, i obrir-la a altres produccions i esdeveniments. La programació pel primer trimestre del 2022 és la següent:

Feeling Good

Joan Vázquez & The Feeling Good Swing Trio

14 de gener a la Nova Jazz Cava a les 22:00h

Ja us he reconegut – The Feliuettes

Maria Cirici, Laia Alsina i Riera, Laura Pau i Gerard Sesé

15 de gener a les 21:00h

Espurnes daurades

Estel Vivo, saxo; Blai Mañer, piano 

29 de gener a les 21:00h

Quasi opera

Companyia Illuminati 

12 de febrer a les 21:00h

Màgia i Comèdia als Amics de les Arts

Companyia Gerard Borrel

5 de març a les 21:00h

Kumulunimbu 

Companyia Ortiga

19 de març a les 18:30h

Cicle de Lied Cançoner 

Amb la lletra de Feliu Famosa i música de Joan Manau

20 de març a les 18:30h

Les entrades per qualsevol d’aquests espectacles ja estan a la venda en aquest enllaç. L’entrada general té un preu de 15€; l’entrada anticipada, 13€; els jubilats i menors de 25 anys, 11€; i els socis, 8€. Les entrades pel concert de Joan Vázquez també es poden comprar al web de JazzTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa