MónTerrassa
Famílies de Terrassa assagen per a la cantata virtual de La Clika
Cantata La Clika
Cantata La Clika | Cases de la Música

!--akiadsense-->

Els passats dies 20 i 21 de maig estava previst que el Teatre Principal de Terrassa acollís la Cantata de la Clika, una mostra de final de curs amb la participació de 23 escoles d’arreu de Catalunya, entre les quals n’hi havia de Terrassa. La crisi sanitària del Covid-10 ho va impedir. Ara, els infants de primer i segon de Primària d’aquestes escoles -a més d’una seixantena més que hi participaven actuan en altres teatres del territori- gaudiran d’una trobada virtual el pròxim 11 de juny a través del canal de Youtube.

“La Clika” és un projecte de cant adreçat al cicle inicial de primària, impulsat per Les Cases de la Música, que pretén apropar la música i les arts escèniques als infants, així com treballar valors universals com la solidaritat, la comunitat o la diversitat. Així doncs, el projecte s’ha sumat a les experiències de difusió musical i cultural on-line i aquells alumnes que no hagin pogut gaudir de l’aprenentatge de la cantata a les escoles, així com aquells que vulguin sumar-se a la iniciativa, ja poden fer el seguiment i l’aprenentatge de les cançons pel canal d’instagram La Clika (@laclika.cat), que ha sumat més de 500 seguidors en menys de dues setmanes.

La cantata es compon d’11 cançons compostes per a l’ocasió i creades per components dels grups Xiula, Gertrudis i XerrameQ que parlen de valors universals com l’autoestima, l’amistat, l’ecologisme, la igualtat de gènere o la cooperació. A la web i a l’Instagram es pot trobar tot el material necessari perquè les famílies ajudin als infants a preparar la cantata des de casa. Cada cançó té el seu vídeo amb la música i la lletra que es poden descarregar. Així mateix, mitjançant el perfil d’Instagram www.instagram.com/laclika.cat/, les famílies poden conèixer l’univers de la Clika i fer un seguiment de la preparació de la cantata.

Nou comentari

Comparteix