MónTerrassa
Exposició dels alumnes de fotografia de concerts de la Casa de la Música
  • CA
Una de les imatges que es podrà veure a l’exposició | Nora Horcas

!--akiadsense-->

El passat mes d’abril la Casa de la Música de Terrassa posava en marxa un taller inèdit a la ciutat: fotografia de concerts de música en viu. El curs, tutoritzat pel fotògraf terrassenc Marc Castellet pretenia fer una aproximació a les tècniques bàsiques de la fotografia aplicada als elements vius que conformen un concert de música en directe.

El taller ha resultat ser un èxit, tant de participació com d’aprofitament ja que ha culminat amb una seriosa exposició d’algunes de les obres de 5 alumnes. Les 23 instantànies que s’hi podran veure han estat preses durant els concerts de Blaumut -a la sala Faktoria-, Cabaret Misêria -a la Nova Jazz Cava-, Sergi Estella i Thorpedians -dins del XV Festival Sant Pere Sona! del barri de Sant Pere-.

La mostra es podrà visitar els dies 28, 29 i 30 de juny i 1, 2, 4, 5, 6 i 7 de juliol, per tant, també dins dels dies de la Festa Major de Terrassa. L’horari de visites serà de 17h a 20h. L’espai que l’acollirà, El Vapor, de la Casa de la Música de Terrassa situat al carrer Mare de Déu dels Ànglels, 76. La cloenda, dissabte 7 de juliol, comptarà amb l’actuació en directe del cantautor Roger Argemí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa