MónTerrassa
Èxit de la matinal flamenca amb Jose de los Camerones
  • CA

La seu de Flamencología, de l’avinguda Àngel Sallent, 23, es va omplir aquest cap de setmana per gaudir d’una de les matinals flamenques que més èxit de convocatòria ha tingut. Va estar protagonitzada pel gran cantaor gadità Jose de los Camarones de Jérez de la Fontera, acompanyat pel reconegut guitarrista català, resident a Barcelona, Edgar Platón. L’acte es va dividir en dues parts. La primera, va tenir com a protagonisme el cante i Tientos i Malagueña, rematat amb els cants d’An

Aquest Diumenge dia 21 de Novembre a la seu de Flamencologia Avda Angel Sallent 23 de la Ciutat ha tingut lloc uns nova matinal flamenca en aquest cas protagonitzada pel cantaor gadità Jose de los Camarones de Jerez de la Frontera acompanyat al toc pel gran guitarrista català resident a Barcelona Edgar Platón, una actuació dividida en dues parts, a la primera part han estar interpretats els estil de cant o els pals Tiento i Malaguenya rematat pels cants Solea i Alegria de Cadis. A la segona part, De los Camerones va dedicar-la a la seva vessant més personal, amb composicions pròpies i fandangos més personals. El públic assistent va poder gaudir de valent i un cop finalitzat el concert va poder conversar amb els artistes, signar CDs i compartir un dinar de germanor.

I aquest cap de setmana, es reprenen les activitats a la seu. Dissabte, 27 de novembre, es podrà participar en el tradicional Esmorzar flamenc, amb un espai de tertúlia i execució de cants. El plat fort serà la vespre, ja a dos quarts de nou, amb l’espectacle “Las noches de Ramoni”, on hi haurà actuaicons musicals de Ramoni (copla i flamenc), Encarna Imperio (copla), Loli de Badajoz (flamenc), Miguel Rivera (guitarrista) i el grup de varietats “Musical Fontetes”.

I diumenge, dia 28, a partir de dos quarts d’una del migdia, nova jam sessions flamenca amb micròfon obert a tothom que vulgui mostrar el seu art, practicar i escoltar flamenc. A partir de dos quarts de tres, tindrà lloc el dinar amb menú i sobretaula flamenca.

Tots els actes es realitzaran a la seu i són d’entrada gratuïta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa