MónTerrassa
“Europa”, el nou concert de Massa Coral amb músiques del continent

Massa Coral de Terrassa oferirà un nou concert en solitari que porta com a protagonista el continent europeu. Amb el títol “Europa”, la formació terrassenca farà un recorregut per la diversitat musical europea a través de diferents sons del continent. El concert, entra dins la programació de Més Música de Música Clàssica de l’Auditori Terrassa, serà el proper diumenge 15 de gener a les 18:00h a l’Auditori de Terrassa.

“En aquests moments tan crítics la Massa Coral de Terrassa ha volgut posar el seu granet de sorra per enfortir aquest gran projecte que és Europa, i que ara es veu qüestionat per multitud de fronts, especialment amb la devastadora guerra d’Ucraïna al bell mig del continent”, exposen en un comunicat.

“Europa”, el nou concert de Massa Coral amb músiques del continent | Massa Coral de Terrassa

Un recorregut per músiques de tota Europa

El concert comptarà amb obres de compositors i compositores contemporanis d’arreu d’Europa com ara Urmas Sisask, (Estonia), Monica Aslundf, (Suècia), Zoltán Kodály (Hongria), Morten Lauridesn (França), Karl Jenking, (Regne Unit) i Jacob Narverud (Noruega), entre d’altres. En el seu primer concert en solitari després de la pandèmia de la Covid-19, la formació comptarà amb l’ajuda del conegut musicòleg català Armand Semifusa.

El concert estarà dirigit pel Reinaldo Osorio, i comptarà amb la participació de la Mariona Pallach com a solista, del Marc Baltà coma presentador i solista. Tot acompanyat pel Rossend Solvas al piano.

Les entrades per aquest espectacle tenen un cost de 10€ i es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Més sobre Massa Coral de Terrassa

Massa Coral de Terrassa data de l’any 1943. Al llarg de la seva historia ha estat guanyadora de diversos premis nacionals i posseeix la Medalla de Bronze de la Ciutat de Terrassa. Ha actuat diverses vegades al Palau de la Música Catalana amb obres com la “Novena Simfonia” de Beethoven, “Parsifal” de Wagner, “La Nit de Nadal” de Joan Lamote de Grignon. En aquest moment formen part de la Massa una trentena de cantaries d’edat compreses entre 16 i 75 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa