MónTerrassa
Estudiants de Terrassa busquen mecenes per un curt contra el racisme
  • CA

Un grup d’estudiants de l’escola de cinema han posat en marxa una campanya de micromecenatge a la plataforma Ulele per buscar persones que vulguin participar en la producció d’un curtmetratge. Sota un guió de l’egarenc Ferran Jaime, Unrest (Disturbios) és una història d’Aleix Fauquet i Miquel Hinojosa amb la qual es vol fer un al·legat contra el racisme. Els alumnes s’han posat com a repte recaptar 500 euros i a hores d’ara ja en porten gairebé la meitat. A través de la productora sense ànim de lucre Terra Nova Producciones serà com es distruirà el curt a diferents festivals de cinema, essent el principal objectiu del treball.

De què va?

Ambientat en l’actualitat dels Estats Units, explica la història de Gina, una noia de raça blanca de 19 anys, i Brandon, un jove de 20 anys de raça negre, que són parella. La mare de Gina ha estat assassinada en una de les zones més conflictives del país nord-americà. La noia busca refugi amb el Brandon per plorar la pèrdua de la seva mare, mentre que Scott -el pare de Gina- no supera la mort de la seva dona i s’uneix a una associació racista a on li fan creure que Brandon i els seus amics estan rere l’assassinat de la seva esposa.

Amb el curtmetratge es vol conscienciar la gent dels problemes racions que encara existeixen a la societat, no sols als EUA sinó a tot el món. “La història se centra als Estats Units pels recents canvis en el país i les reaccions de la gent. A causa de la ignorància d’alguns, la gent té por a persones que són diferents a ells. Amb aquesta història volem criticar el maltractament i menyspreu cap a la gent diferent”, expliquen els seus impulsors.

L’equip del curtmetratge Unrest | Unrest

!--akiadsense-->

L’equip de producció

– Ferran Jaime: Director i guionista. Presentador a Radio Star Terrassa.

– Sergi Castelló: Productor executiu.

– Aitor Beteta: Productor auxiliar i encarregat Making-Off. Productor/realizador en Vallès Televisió.

L’equip de realització:

– Aleix Fauquet: Director de fotografía i operador de càmara.

– Miquel Hinojosa: Operador de cámara.

– Ángel Domínguez: So i encarregat de xarxes socials.

– Germán Quirós: So. Realitzador en Canal Terrassa.

– Sergi Rodríguez: Encarregat d’il·luminació. Realizador en UAB.

Sandra Miret i Justino Mendes, protagonistes del curtmetratge | Unrest

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa