MónTerrassa
S’estrena ‘Sin huellas’, nova sèrie de Prime Video, rodada a Terrassa

Ja es pot veure ‘Sin huellas‘, la nova sèrie de Prime Video que ha estat rodada a Terrassa. Aquesta comèdia d’acció ha estat gravada en els platós del Parc Audiovisual de Catalunya, ubicats a la cocapital vallesana, i des d’aquest dissabte dia 18 de març es pot trobar de manera íntegra a la plataforma audiovisual d’Amazon. Rodada en castellà, Prime Video ofereix la possibilitat de poder-la escoltar en versió doblada i subtitulada en llengua catalana.

És la seva primera temporada i consta de vuit episodis de 40 minuts de durada cadascun. Els seus creadors con Carlos de Pando i Sara Antuña, i com sol passar en les sèries televisives hi ha diferents directors. A més dels dos autors, hi trobem Paco Caballero, Koldo Serra, Gemma Ferraté o Samantha López Speranza.

De què va “Sin huellas”

Les dues protagonistes absolutes son Carolina Yuste i Camila Sodi. Elles són la Desi i Cata, respectivament, dues treballadores de la neteja que fugen després de trobar-se amb un cadàver en una mansió on havien anat a fer feina. Havien acceptat la feina perquè estaven desesperades per arribar a final de mes, i qui les havia contractat era una poderosa família d’Alacant, els Roselló.

S’escapen perquè són les perfectes sospitoses: una gitana i una immigrant mexicana, i després de netejar l’escena del crim s’han convertit en còmplices sense voler-ho. El cadàver de la dona no se’l troben fins al final, i han netejat la casa de manera tant primmirada que ara ningú es creuarà que ho desconeixien. El problema que tenen però la seva fugida no és només perquè no les trobi la policia. També les ha començat a perseguir uns russos amb negocis poc clars, una família de milionaris i un ex marit amb mariachis. Tota una bogeria que faria riure si no s’hi juguessin la vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa