MónTerrassa
Ester Llena (Capdidata): “Els meus avis eren uns súper fans del Capgròs”
  • CA

Ester Llena és una de les 13 capdidates a Capgròs de l’Any, escollides pel Casinet de l’Espardenya. Gerent d’esterminioproduccions i empresària del sector cultural, també és productora, guionista i presentadora del programa magazín de la Ràdio Municipal de Terrassa “La Nit Estèrica”. Món Terrassa ha parlat amb ella per saber com ha rebut la candidatura i perquè creu que ha estat una de les escollides.

Com te n’assabentes?

Doncs, el divendres 13 al mati, per un grup de whatssap que tenim de músics de Terrassa, un d’ells va fer una captura de pantalla d’una piulada del canal Terrassa i em va posar enhorabona, després em van començar arribar whatsapp per tot arreu.

Sorpresa?

Molt sorpresa, no m’ho esperava gens.

Et fa il·lusió?

Doncs, sí molta. El simple fet d’estar nominada ja és molt important, a Terrassa som molta gent i no a tothom el nominen, o sigui que és tot un honor.

Què penses que ha valorat el jurat del Casinet de l’Espardenya?

Doncs, la veritat no ho sé, segur que ells respondrien millor aquesta pregunta. Imagino que han valorat coses que he fet durant la meva trajectòria per la cultura de Terrassa i per músics i artistes de la ciutat, i moltes accions les he fetes de manera altruista, però amb molt de gust.

Què creus que pots vendre o explicar per fer-te mereixedora de la distinció?

Molt bona pregunta, perquè fa uns quants dies que li estic donant voltes i encara no ho tinc gens clar, el que sí sé és que serà quelcom divertit i festiu.

Què són per a tu els Capgrossos de l’any?

Una tradició de la ciutat, els meus avis ja eren uns súper fans de totes les tradicions i coses que es feien a Terrassa, i des de petita que sempre ho he vist i n’he gaudit.

Creus que pots guanyar?

Enguany és molt difícil la competència és molt forta, però tal com ja he dit: el simple fet d’estar nominada entre aquests noms tant potents ja és tot un honor.

Si guanyes, què faràs?

M’agradaria molt poder-ho dedicar a dos companys desapareguts del programa de ràdio La Nit Estèrica que també van ser capdidats i després ho anirem a celebrar al Reina Victoria, al Comanou i a la Nova Jazz Cava i si pogués ser amb tots i cadascú dels que m’hagin votat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa