MónTerrassa
Es lliuren els premis Anna Murià, Agustí Bartra i Soler i Palet
  • CA

Aquest dimarts, 23 de novembre, s’han lliurats pels premis literaris d’Anna Murià, Agustí Bartra i Soler i Palet. L’acte ha tingut lloc a la Biblioteca Central de Terrassa, hi ha comptat amb la presència de la regidoria de Cultura, Rosa Boladeras, membres del jurat i entitats organitzadores i col·laboradores dels guardons. El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, i de l’Ateneu Terrassenc.

El guanyador del XVIII Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia ha recaigut en Israel Clarà, amb l’obra Jocs de vida. El premi consisteix en la publicació en edició comercial del llibre, en règim de coedició amb Pagès Editors. La tercera edició del Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català ha premiat l’obra La vida elàstica de Dani Vilaró. Com a premi, l’editorial Voliana Edicions publicarà el llibre i entrega a l’autor un premi en metàl·lic de 1.000 euros. En aquest apartat, també cal destacar Sara Celaya, que ha estat la finalista amb l’obra En un lloc, entre estranys, la qual també serà editada per Voliana Edicions.

Pel que fa al XII Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet, el jurat ha concedit tres premis. El tercer premi, dotat amb un lot de llibres per valor de 60 euros gentilesa de la llibreria La Temerària ha estat per a Maria José Garcia i l’obra Ones forjades. El segon premi, dotat amb un lot de llibres valorat en 80 euros gentilesa de la llibreria Cinta ha estat per a Mari Luz Gerona amb l’obra El malson. I, finalment, el primer premi, ha estat per a Mònica Bofill amb l’obra Secrets revelats, que ha rebut un lot de llibres per valor de 120 euros gentilesa de la llibreria La Casa del Libro.

A més, les deu obres del concurs Soler i Palet seleccionades per part del jurat s’editaran en un llibret virtual que es publicarà el Sant Jordi de l’any vinent a la pàgina web de l’Ajuntament de Terrassa. D’altra banda, cadascun dels autors i autores de les 10 obres seleccionades rebran una còpia impresa i un diploma.

La regidora de Cultura en l’acte de lliurament dels premis literaris | Rafel Casanova BCF

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Toni a novembre 26, 2021 | 13:23
    Toni novembre 26, 2021 | 13:23
    Estem en època de grans reivindicacions de la igualtat entre homes i dones, i enguany sembla que la majoria de persones guanyadores han estat dones. Discriminador no ho sé, però curiós... Però vaja, prefereixo pensar que sóc un mal pensat :)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa