MónTerrassa
Les entitats andaluses de Terrassa traslladen la seu a Els Bellots

La Coordinadora d’Entidades Andaluses de Terrassa (CEAT) tindrà una nova seu en una nau annexa a la Masia ‘Els Bellots’. L’Ajuntament de Terrassa ha comunicat que signaran properament el protocol per a la cessió de la que serà la nova seu de l’entitat, deixant la seva ubicació actual a l’edifici de l’antiga Escola Germans Amat. La nova seu es tracta d’una construcció distribuïda en planta baixa i primera planta i edificada sobre una parcel·la de 22.568 m2 coneguda com el magatzem i situada a pocs metres de la Masia.

La CEAT, que agrupa i representa actualment un total de 15 entitats, ocuparà la seva nova seu “tan bon punt s’hagin enllestit les accions previstes per adequar l’espai”, informa l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en un comunicat del Consistori. L’arranjament de l’espai serà “en els propers mesos”, amb l’objectiu de dotar-lo dels serveis necessaris per què la CEAT pugui desenvolupar la seva activitat amb normalitat.

L’arranjament de la nova seu de les entitats andaluses a Els Bellots

Les actuacions previstes consistiran en la rehabilitació de les plantes baixa i alta de l’edificació amb intervenció en els paviments, revestiments, fusteria, manyeria, instal·lació d’aparells de climatització, electricitat o enllumenat, entre d’altres.

D’altra banda, i en fases posteriors, també s’ha previst la construcció d’uns mòduls davant d’aquesta mateixa nau que complementin l’espai. Aquests permetran a l’entitat disposar de tres noves sales per poder dur a terme les diferents activitats culturals. En una darrera fase, s’ha previst la construcció d’un escenari d’obra exterior i la instal·lació de nous serveis.

Dinamitzar i promocionar l’activitat d’entitats a Els Bellots

Addicionalment, l’Ajuntament i la CEAT també han arribat a un acord amb la voluntat de col·laborar en la dinamització i promoció de l’activitat cultural i de socialització d’entitats a l’espai de lleure i barbacoes de l’espai de Els Bellots, situat a pocs metres de la que serà la nova seu de la coordinadora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa