MónTerrassa
Enric Carreras publica el seu segon llibre, “Existir cansa molt”

El matadeperenc Enric Carreras Puigbò acaba de publicar el seu segon llibre, “Existir cansa molt”. Publicat per l’editorial terrassenca OmniaBooks, es tracta d’un recull de 22 contes curts per a adults, amb un registre humorístic.

Segurament, Carreras és una mica més conegut per la seva faceta de pianista i de compositor, però afirma que des de fa un temps “també dedico molt de temps al món de l’escriptura”. Va ser així com va la seva primera incursió en aquest àmbit va ser amb la novel·la ‘Muses i cretins’, publicada per Edicions Saragossa, ara fa uns tres anys.

Ara torna amb un llibre de relats, el qual pot agradar als amants de Pere Calders, Sergi Pàmies o Quim Monzó. Malgrat el canvi de format, l’autor es manté fidel al seu registre: un humor sarcàstic i punyent, amb constants tocs de surrealisme i notables dosis de crítica social. I, tot plegat, compatible amb un llenguatge ric i refinat, cercant un contrast poc habitual en obres de caràcter humorístic. L’autor promet “girs inesperats, situacions inversemblants, personatges histriònics…”, i una bona estona de lectura.

Periodista i músic, i ara escriptor

Enric Carreras (Terrassa, 1971) és compositor, arranjador i pianista. Llicenciat en Dret per la UAB, i especialitat en Dret Català, ha exercit com a periodista durant 22 anys. Es va iniciar en l’àmbit de la comunicació a Matadepera Ràdio. Durant 10 temporades va presentar el programa “JAZZ FM” a COM Ràdio, també ha presentat informatius i diversos programes a Canal Terrassa TV o ha dirigit i presentat un espai dedicat als Festivals de Jazz de Terrassa a la Xarxa de Televisions Locals.

Com a músic, ha publicat 7 discos i ha compost bandes sonores per al cinema i la televisió, sintonies publicitàries i música per a espectacles. Com a pianista, s’ha dedicat preferentment al jazz i al jazz-fusion, lidera el quintet de jazz-fusió Enric Carreras Eclectic Project i forma part d’altres formacions com la Jazzspirit & Josep Maria Farràs, Carles Pineda Jr Quartet, Josep Soto Quintet i Erwyn Seerutton Group.

Portada del llibre Existir cansa molt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa