MónTerrassa
En marxa el XIIè Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet
  • CA

L’Ajuntament i l’Ateneu Terrassenc han obert la convocatòria de la XII edició del Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet. Un certamen nascut l’any 2010 amb l’objectiu de retre homenatge a la figura de l’intel·lectual, historiador, polític, advocat i mecenes cultural terrassenc Josep Soler i Palet. Al mateix temps, el premi vol posar al servei de la ciutadania un espai per a la creació i la difusió literària que ajudi al foment de l’escriptura contribuint a visibilitzar i posar en valor la qualitat i diversitat del talent literari existent a la ciutat.

Les obres candidates es podran presentar fins al proper 30 de setembre. El certamen està obert a totes les persones majors d’edat que visquin a Terrassa o que estiguin vinculades a la ciutat per motius laborals o d’estudi. Els relats presentats, han de ser originals i inèdits amb una extensió màxima de cinc fulls a doble espai, poden ser redactats en llengua catalana o castellana, i amb tema lliure. Tota la informació relativa a les bases del concurs es troba a la pàgina web.

El jurat seleccionarà un màxim de 10 relats, dels quals sortiran les tres persones guanyadores. El veredicte del jurat es farà
públic a la Biblioteca Central en el marc d’un acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa el mes de novembre -si les circumstàncies epidemiològiques ho permeten-. En aquest mateix acte es farà entrega del llibre imprès als autors i autores dels 10 relats seleccionats en l’anterior edició del premi. Es concediran tres premis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa