MónTerrassa
Emma Vilarasau porta ‘Casa de nines, 20 anys després’ a Terrassa
  • CA
Emma Vilarasau i Ramon Madaula, a Casa de Nines
Emma Vilarasau i Ramon Madaula, a Casa de Nines | CAET

!--akiadsense-->

El proper 20 d’octubre el CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa presenta Casa de nines, 20 anys després, la versió catalana d’A doll’s house, part 2, de Lucas Hnath, i que es va estrenar aquest estiu al festival GREC de Barcelona. Serà a les 18h al Teatre Principal. L’èxit internacional del dramaturg nord-americà és una adaptació a partir del clàssic de Henrik Ibsen, que presenta l’individualisme més absolut amb què els personatges s’enfronten als convencionalismes socials i a la moral establerta.

Sílvia Munt dirigeix aquesta posada en escena depurada i atemporal que es podrà veure diumenge al teatre principal de terrassa. En una obra purament d’actors, Emma Vilarasau es posa a la pell de Nora Helmer, una dona empoderada, inconformista i lluitadora. Ramon Madaula, Isabel Rocatti i Júlia Truyol acompanyen l’actriu dalt de l’escenari, en aquest drama contemporani que planteja la realitat de la icònica protagonista de Casa de nines, de Henrik Ibsen, vint anys després d’abandonar la llar familiar.

La llibertat, la renúncia i la dignitat són els grans protagonistes d’aquest text sense fissures, que planteja un debat dialèctic entre quatre personatges que reflexionen sobre la pròpia identitat i les relacions d’estima i responsabilitat entre home i dona, progenitors i descendents. La peça crea un exercici filosòfic vívid i juganer que ens convida a resoldre un sofisticat debat: quin és el preu de la llibertat?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa