MónTerrassa
Els petits lectors de Terrassa perden una llibreria
  • CA

L’Orella verda, llibreria especialitzada en literatura infantil, abaixa les persianes. L’establiment dirigit per Maria Reyna i Toni Massagué ha anunciat la mala notícia a través de les xarxes socials. Han estat més de quatre anys oferint servei des del local ubicat al carrer Rutlla, al Centre de Terrassa, en el que ha estat un lloc per descobrir diversitat de contes, àlbums il·lustrats i llibres de manualitats, però també un espai d’activitats lúdiques per als més menuts, des de sis mesos fins als deu anys. A més, s’han realitzat en aquest temps sortejos i també sortides a escoles per realitzar-hi tallers d’animació i de lectura, per fomentar aquest bon hàbit als infants.

El pròxim 24 de setembre, però, serà l’últim dia de venda de llibres a la llibreria. Per aquest motiu de tancament, s’estan oferint descomptes en els àlbums il·lustrats i llibres de coneixement (fins al 20%) i també en la resta de llibres (un 10%). L’única bona notícia és que l’aventura d’aquesta emprenedora no s’acabi aquí, sinó que a partir del dia 1 d’octubre de 2021 naixerà La Nova Orella Verda, que estarà vinculada a una nova web que s’està construint aquests dies i que ja es pot visitar clicant aquí.

“La venda insuficient que no fa sostenible el comerç. Les raons són diverses, segurament les intuïu, però aquí no és el lloc ni el moment de fer-ne una reflexió profunda”, manifesten en una breu explicació. I expliquen que “L’Orella Verda perdrà el local comercial, un indret acollidor i tranquil. Però el projecte segueix endavant. Aquest pren un altre caire sense perdre l’essència pel qual va nàixer: l’amor per la literatura infantil i juvenil”. D’aquesta manera, aquells que vulguin saber com continua l’aventura només cal que vagin al nou web i en allà, on s’ha decidit fusionar el que era el blog de la llibreria amb el web de Contes per a Créixer, un espai on Massagué exposa els seus serveis (tallers, animació, conta-contes, i més).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa