MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa escullen Jordi Juanico com a nou president
  • CA
Juanico, després de ser escollit nou president | Minyons de Terrassa

!--akiadsense-->

Els Minyons de Terrassa van celebrar aquest dissabte a la tarda a la casa Jacint Bosch de la ciutat vallesana la seva assemblea anual ordinària. Un centenar llarg de persones omplien la sala d’actes de la colla. La sessió va començar amb la ratificació de l’adhesió de la entitat a la campanya ciutadana Casa Nostra, Casa Vostra amb 60 vots amb més del 95% de suport.

Posteriorment es van aprovar per àmplia majoria les memòries de les juntes directiva i tècnica de l’any 2016 encapçalades per en Cesc Poch i l’Albert Pérez respectivament. Després de tancar la carpeta del 2016 es va presentar la candidatura encapçalada per en Jordi Juanico la qual va ser aprovada per 89 vots a favor, 1 negatiu, 3 blancs i 3 nuls.

D’aquesta manera, Juanico es converteix per primera vegada en president de Minyons de Terrassa. Té 58 anys i és membre de la colla des del 1979 i ha estat diversos anys responsable de premsa i comunicació de la colla. Professionalment és pedagog, treballa en salut mental i és creador del Programa Sentim. Posteriorment, i al no haver-se presentat cap candidatura a la junta tècnica, es va aixecar la sessió fins al proper 4 de febrer a les 5 de la tarda quan es procedirà a l’elecció de la junta tècnica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa