MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa ja veuen més proper el 4d8
  • CA
Castellers de Terrassa a Berga | Castellers de Terrassa

!--akiadsense-->

Els Castellers de Terrassa aquest dilluns, en el dia del Treballador, s’han desplaçat a Berga convidats per la colla local. L’actuació s’ha iniciat a un quart d’una amb dos pilars de 4.

La colla local, els castellers de Berga, han estat els encarregats d’obrir plaça amb 4d7a que s’ha allargat més del compte ja que l’enxaneta del pilar quan baixava s’ha enganxat amb el cabell d’una de les components del pilar, però que finalment s’ha pogut desempallegar i s’ha descarregat. A segona ronda han descarregat un 5d7 sense masses complicacions i han acabat la ronda de castells a descarregant el 3d7, molt sòlid a tots els pisos senyal que el tenen dominat.

Els castellers de Terrassa, han escollit com a primer castell, com acostumen a sovintejar últimament, el 5d7, que ha anat molt ràpid, on la canalla s’ha lluït, i que ha mostrat alguna complicació a la part del 3 però res que la colla blauturquesa no hagi pogut dominar per aconseguir descarregar-lo. A segona, han descarregat el 4d7, molt lleuger, que ha servit per treballar quarts i quints d’un futur i no gaire llunyà 4d8, que a segons s’ha desmanegat una mica tot i que terços i quarts l’han treballat bé. A tercera, han completat un 3d7 casi impecable, al igual que el 4d7, també molt lleuger per treballar i rodar els components dels pisos de quarts i quints, amb vistes a pujar un pis aquesta construcció. Per acabar la colla local ha descarregat el pd5 i 2 pd4 per cloure l’actuació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa