MónTerrassa
Els Castellers de Terrassa enceten la temporada amb solidesa
  • CA

Els Castellers de Terrassa van actuar aquest passat diumenge a Badalona, juntament amb la colla local, Castellers de Badalona, i Margeners de Guissona. Cal remarcar, que tot i la baixada de temperatures que hem viscut els últims dies, les condicions climàtiques viscudes diumenge al matí, eren les ideals per fer castellers. A les 12:30 del migdia, donava inici l’actuació. Obria l’actuació la colla local. Els badalonins van descarregar el 4d7a, el primer 5d7 de la temporada, que aquest any arriba més d’hora que mai, i el 4d7. Per acabar van descarregar un vano de 5. Per la seva banda, Margeners han descarregat el 3d6 i el 2d6, saltant la tercera ronda, i acabant amb un pilar de 4.

Pel que fa als blauturqueses, a primera ronda els Castellers de Terrassa van descarregar un 5d7, que no els va donar cap problema remarcable, igual que tots els que van descarregar l’any passat, senyal que és un castell que tenen dominat, i qui sap, si obre la porta a un dels castells que la colla egarenca encara no té assolit. A segona ronda van descarregar un 7d7 que tot i que es portava en cartera, fins a última hora no van decidir tirar-lo endavant, perquè no estava assegurada l’assistència d’alguns membres que comprometien posicions claus. Finalment, la bona gestió per part de l’equip de pinyes i l’arribada i la assistència d’aquests castellers i castelleres, va fer confirmar a plaça que el 7d7 era viable i segur. I així va ser i es va veure reflectit, ja que no va patir en cap moment.

A tercera ronda, els egarencs van descarregar un 4d7a, ben treballat a nivell de pinya, que no el va deixar obrir i casi perfecte a nivell de tronc. Per cloure l’actuació, a la ronda de pilars van descarregar un pd5. Tot seguit, van fer un parell de pilars de 4, que van servir per fer agafar experiència a canalla que de moment no té tantes oportunitats a construccions de més dificultat. La colla egarenca va comptar amb la col·laboració d’alguns Castellers de Sant Adrià, que reflecteix el bon enteniment i el bon ambient regnant entre les dues colles i que es demostra en les continues col·laboracions mútues entre ambdues.

Així doncs, es pot afirmar que en línies generals va ser una bona actuació per als Castellers de Terrassa, fruit del bon treball als assajos dels últims temps i que els porta en bona línia, repetint l’actuació realitzada el 14 febrer a Esparreguera, i els referma en les aspiracions d’assolir aviat construccions superiors.

7d7 dels Castellers de Terrassa | CdTerrassa

!--akiadsense-->

5d7 dels Castellers de Terrassa | CdTerrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa