Els Amics de les Arts presenten el nou disc al Centre Cultural de Terrassa

El grup afirma ha ver sortit "reforçat" de la pandèmia gràcies a la seva capacitat d’adaptar-se i de connectar amb els seguidors

Els Amics de les Arts porten el seu cinquè disc aquest dissabte al Centre Cultural Terrassa. El grup folk-pop català ofereix dos concerts a les 18h i a les 20’30h. Es tracta d’un esdeveniment molt esperat pels seus fans que van veure com la presentació del nou disc, El senyal que esperaves, es va haver de posposar a causa de la pandèmia.

En format explosiu i elèctric es podran escoltar cançons el nou disc i també gran part dels èxits com “Jean Luc”, “Ja no ens passa”, “Louisiana”, “El seu gran hit”, “Les coses” i moltes més. Segons el grup, han sortit reforçats de la pandèmia gràcies a la seva capacitat d’adaptar-se a totes les situacions i connectar sempre amb els seus seguidors. Durant el confinament van alliberar alguns dels deu temes que formen el nou àlbum. La seva connexió amb el públic dalt de l’escenari i les seves ganes de tocar demostren ara més que mai el valor d’Els Amics de les Arts i tota l’autenticitat i veritat que hi ha en les seves cançons.

Els Amics de les Arts
Dia: Dissabte 19 de juny
2 sessions: 18h i 20’30h
Preu: 20-32€
Més informació

Nou comentari