MónTerrassa
El Museu de Terrassa amplia els horaris d’obertura dels jardins de la Casa Alegre de Sagrera
  • CA

Els jardins de la Casa Alegre de Sagrera, amb entrada pel carrer del Cardaire, ampliaran el seu horari d’obertura a partir del proper dimecres 9 de juny. D’aquesta forma, aquest espai verd situat al centre de la ciutat i que forma part, juntament amb la Casa Alegre de Sagrera, d’un conjunt patrimonial declarat bé d’interès local, passarà a ampliar les hores d’obertura al públic, equiparant el seu horari al de la Casa Alegre.


Els jardins tindran un horari d’estiu del 23 d’abril a l’1 de novembre. Durant aquest període, l’espai obrirà al públic de dimecres a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i els diumenges d’11 a 14 h, passant de les 19 hores d’obertura setmanals a obrir u total de 31 hores a les setmana. Durant els mesos d’hivern, els jardins obriran de dimecres a divendres de 10 a 13 h, dissabtes de 10 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h, incrementant en 3 hores setmanals el seu horari d’obertura.


L’objectiu d’aquesta ampliació horària és que els terrassencs i les terrassenques puguin gaudir durant més hores d’aquest espai públic monumental situat al centre de la ciutat i adequar els seus horaris a les necessitats dels i les visitants. Els canvi responen a un acord de la Junta de Portaveus i han estat valorats, no només des del Servei Cultura i el Museu de Terrassa, sinó també pel Servei d’Espais Verds i Biodiversitat Urbana i per la Taula de Patrimoni del Consell de Cultura.

Nou calendari d’estiu per a la Casa Alegre i el Castell Cartoixa
Amb l’objectiu de mantenir i reforçar l’oferta cultural i turística de la ciutat durant els mesos d’estiu, la Casa Alegre de Sagrera i el Castell Cartoixa de Vallparadís obriran durant els mesos de juliol i agost. D’aquesta forma, les dues seccions del Museu de Terrassa se sumaran a la Seu d’Ègara i no tancaran les seves portes durant les vacances.


La regidora de Cultura, Rosa Boladeras ha explicat que: «Terrassa disposa d’uns atractius culturals i turístics de primer nivell. Uns elements patrimonials que volem posar a l’abast dels terrassencs i les terrassenques així com de le persones que visiten la nostra ciutat. Ampliant l’obertura d’aquests equipaments culturals durant els mesos d’estiu seguim treballant en la línia d’obrir, ampliar, reforçar i millorar l’oferta cultural de la ciutat fent-la més fàcil i accessible per a tothom».

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa