MónTerrassa
El Museu de Terrassa amplia els horaris d’obertura dels jardins de la Casa Alegre de Sagrera

Els jardins de la Casa Alegre de Sagrera, amb entrada pel carrer del Cardaire, ampliaran el seu horari d’obertura a partir del proper dimecres 9 de juny. D’aquesta forma, aquest espai verd situat al centre de la ciutat i que forma part, juntament amb la Casa Alegre de Sagrera, d’un conjunt patrimonial declarat bé d’interès local, passarà a ampliar les hores d’obertura al públic, equiparant el seu horari al de la Casa Alegre.


Els jardins tindran un horari d’estiu del 23 d’abril a l’1 de novembre. Durant aquest període, l’espai obrirà al públic de dimecres a dissabte de 10 a 13 h i de 16 a 20 h i els diumenges d’11 a 14 h, passant de les 19 hores d’obertura setmanals a obrir u total de 31 hores a les setmana. Durant els mesos d’hivern, els jardins obriran de dimecres a divendres de 10 a 13 h, dissabtes de 10 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h, incrementant en 3 hores setmanals el seu horari d’obertura.


L’objectiu d’aquesta ampliació horària és que els terrassencs i les terrassenques puguin gaudir durant més hores d’aquest espai públic monumental situat al centre de la ciutat i adequar els seus horaris a les necessitats dels i les visitants. Els canvi responen a un acord de la Junta de Portaveus i han estat valorats, no només des del Servei Cultura i el Museu de Terrassa, sinó també pel Servei d’Espais Verds i Biodiversitat Urbana i per la Taula de Patrimoni del Consell de Cultura.

Nou calendari d’estiu per a la Casa Alegre i el Castell Cartoixa
Amb l’objectiu de mantenir i reforçar l’oferta cultural i turística de la ciutat durant els mesos d’estiu, la Casa Alegre de Sagrera i el Castell Cartoixa de Vallparadís obriran durant els mesos de juliol i agost. D’aquesta forma, les dues seccions del Museu de Terrassa se sumaran a la Seu d’Ègara i no tancaran les seves portes durant les vacances.


La regidora de Cultura, Rosa Boladeras ha explicat que: «Terrassa disposa d’uns atractius culturals i turístics de primer nivell. Uns elements patrimonials que volem posar a l’abast dels terrassencs i les terrassenques així com de le persones que visiten la nostra ciutat. Ampliant l’obertura d’aquests equipaments culturals durant els mesos d’estiu seguim treballant en la línia d’obrir, ampliar, reforçar i millorar l’oferta cultural de la ciutat fent-la més fàcil i accessible per a tothom».

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa