MónTerrassa
El MNACTEC proposa una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula ‘Proxima’
  • CA

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) oferirà demà divendres, 16 de juliol, a les 21.30 hores, una sessió de cinema a la fresca al pati històric amb la projecció de la pel·lícula Proxima (Alice Winocour, 2019, França). El film narra la història de Sarah, una astronauta francesa que s’entrena a l’Agència Espacial Europea a Colònia. És l’única dona dins del programa i viu sola amb Stella, la seva filla de set anys. Quan Sarah és escollida per formar part de la tripulació d’una missió espacial d’un any de durada anomenada Proxima, es produeix un distanciament en la relació entre mare i filla.

La sessió s’emmarca en la cinquena edició del cicle de cinema a la fresca que ofereix el Museu durant el mes de juliol, que també inclourà la projecció de la pel·lícula Ad Astra (23 de juliol).

El preu de cada sessió és de 2 euros. L’aforament és limitat i es recomana comprar l’entrada anticipada en línia o bé adquirir l’entrada anticipada presencialment al museu per assegurar la reserva de plaça per a l’activitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa