MónTerrassa
El cicle SalaCat clou a Terrassa amb un doble concert
  • CA

Després de dos mesos i més de 10 concerts per diferents sales de Terrassa, aquest cap de setmana conclou la programació del cicle SalaCat. Una programació impulsada per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) il’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), amb la intenció de promoure el teixit musical del país i donar suport a les sales de concerts catalanes. En el cas de Terrassa els equipaments que s’hi han adherit han estat, La Rasa 64, la sala Fred Astaire i El Vapor-Casa dela Música de Terrassa.

El dissabte serà el torn de Yudi Saint X, la terrassenca presentarà el seu útim treball Selva (Hidden Track Records, 2020). Les seves cançons neixen a la seva habitació, amb poc més que un micro i un portàtil, i d’aquí no paren de créixer fins a convertirse en el que són: un còctel fet a base de sons onírics, melodies enganxoses i idees absurdes que han aconseguit captar l’atenció de productors i artistes consolidats com el Sr. Chen o Lildami, amb els quals ha col·laborat.

DISSABTE 29 DE MAIG – YUDI SAINT X
LLOC: El Vapor. Casa de la Música de Terrassa
PREU: 5€ (Sold Out)
HORA: 19.30h Obertura de portes. 20.00h Inici del concert

Per altra banda, el diumenge a les 12 del migdia a la Sala Fred Astaire, hi actuarà LAURA VALLS, que presentarà Mi Forma Animal, un treball de deu cançons que evoquen el desig, la intimitat, la recerca de l’essència, i els qüestionaments socials. L’acompanya Juan Ise, músic de Termas de Riohondo (Argentina) establert a Barcelona, especialitzat en folklore llatinoamericà. Entre els dos combinen veu, guitarra, teclats i sintetitzadors, formant una sonoritat única entre la cançó d’autor, els ritmes llatins com la cúmbia, el son cubà o el tropicalisme, i la música electrònica i urbana.

DIUMENGE 30 DE MAIG – LAURA VALLS
LLOC: Sala Fred Astaire
PREU: 8€
HORA: 11.30 – Obertura de portes. 12.00 – LAURA VALLS

Venta d’entrades pels dos concerts clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa