MónTerrassa
El cicle Jazz a Prop porta vuit concerts gratuïts a Terrassa
  • CA
Jordi Flores presentant el programa de Jazz a prop | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

De l’11 de febrer al 25 de març tindrà lloc a Terrassa el 20è Cicle Jazz a prop. Com cada inici d’any, s’estrena un nou cicle de concerts de jazz que durant dos mesos, va recorrent els diferent barris i equipaments de Terrassa, establint una relació molt propera entre músics i públic assistent.

El regidor de Cultura, Jordi Flores ha explicat que es programaran vuit concerts gratuïts en diferents centres cívics i casals de barri de la ciutat, a més dels mercats municipals de la Independència i del Triomf que se sumen enguany, per primer cop, a l’oferta de “Jazz a prop”.

En la presentació del cicle també ha intervingut la presidenta de l’Associació MujazzT, Gemma Plans, que enguany es posa al front de la direcció artística i tècnica del cicle. El programa de “Jazz a prop” recull una àmplia oferta de concerts i de diferents estils de jazz, perquè els terrassencs i les terrassenques puguin gaudir, arreu de la ciutat, d’una completa panoràmica musical. L’objectiu és el de contribuir a incrementar la cultura jazzística a la nostra ciutat i fer-ho de forma amena i accessible per a tots els públics.

Programa Jazz a prop 2017

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa