MónTerrassa
“El bon lladre” enceta la temporada d’arts al Fem Sala de Terrassa
  • CA

Al gener del 2015, uns quants apassionats de l’escena i integrants del “Grup de teatre d’Amics de les Arts”, van decidir iniciar una nova etapa per la sala d’actes de l’entitat, que habitualment s’utilitza pels espectacles i com a sala d’exposicions, i obrir-la a altres produccions i esdeveniments amb la finalitat de proporcionar a la ciutat de Terrassa una programació estable. A partir d’aquesta setmana i fins a finals de març, Fem Sala acollirà una desena d’espectacles, ja sigui de teatre, música, circ o recitals.

Aquest dissabte inicien nova temporada. Ho faran amb teatre. Serà a les 9 del vespre i l’obra escollida ha estat El bon lladre, un monòleg escrit el 1994 per Conor Mcpherson, dramaturg i guionista irlandès denominat pel New York Times com “el millor dramaturg de la seva generació”. En aquest monòleg, Mcpherson teixeix un relat sobre els ambigus conceptes del bé i el mal. El protagonista del Bon lladre cerca la redempció en una, a moments tràgica i a moments còmica, però sempre entendridora fugida cap endavant. L’actor que dóna vida al protagonista és Josep Julien, i l’obra està dirigida per Xico Masó.

“Fem Sala”, que així és com s’anomena aquest espai, es proposa donar cabuda a totes les manifestacions artístiques possibles i viables, en funció de les característiques de la sala, música, exposicions pictòriques, presentacions, conferències, dansa, poesia, circ i produccions escèniques de petit format, amb el desig d’ajudar a la seva difusió i d’ampliar i diversificar el ventall de propostes, alternant així la producció pròpia amb l’externa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa