El compositor i lletrista egarenc James Parkin, més conegut com a JJ Parki, ha nominat com a millor artista internacional als Premios de la Música Independiente 2025 (Premios MIN) pel seu tercer àlbum ‘Café de la musique, Vol. 2’. Cal recordar que aquest cantant, tot i que fa més de 5 anys que viu a Terrassa, és nascut a Southport, prop de Liverpool, motiu pel qual ha estat nominat a la categoria d’artista internacional.
Aquests guardons, creats l’any 2009, van néixer amb l’objectiu de reconèixer la creació artística, la diversitat cultural i el talent d’aquelles produccions publicades per les Pimes musicals a Espanya. “Els Premis MIN tenen com a missió donar a conèixer als artistes emergents a nous públics acostar la música a la societat, consolidant el reconeixement de l’activitat creativa i difonent el valor de la propietat intel·lectual”, destaquen des de l’organització dels premis.
Segons explica JJ Parki, l’àlbum ‘Café de la musique, Vol. 2’ actualment és un dels seus treballs més populars a Spotify. Quatre de les cançons d’aquest àlbum -‘Timeless Existence’, ‘Smile Again’, ‘Her voice’ i ‘Free (L.A. Remix)’- són els temes del lletrista més escoltats a aquesta plataforma de reproducció de música.
Èxit del seu darrer llançament, ‘My Infernal World (Ode to Lina & Paw)’
La setmana passada JJ Parki va publicar el seu darrer llançament ‘My Infernal World (Ode to Lina & Paw)’, una cançó homenatge al duo Lina Rafn & Paw Lagermann, coneguts a Espanya per temes tan populars com ‘Ten Miles’ i ‘From Paris To Berlin’. Tot i el seu recent llançament, aquesta cançó ja ha estat un èxit, arribant al Top 53 de la llista dels èxits de la discogràfica ‘Spinnin’ Records en el seu talentpool’, una de les discogràfiques més importants de la música electrònica.
A més, el novembre de l’any passat James Parkin va presentar el tema ‘Agafa la teva barretina (Bon Nadal)‘, un tema compost juntament amb el músic Donald Manuel i que volia esdevenir una oda a la cultura catalana i les sardanes. “Vull que la cançó arribi a ser un trend popularitzant la sardana amb un so modern i fresc”, explicava l’artista a MónTerrassa.